TESTIVAL #2: radionica Kako se ocenjuje kvalitet sira?
Apr 26, 2022
•
0 Comment
Na Testivalu #2, po prvi put u Srbiji, održano je javno studijsko ocenjivanje sira.
Radionicu je vodila Snežana Djuričin Kuštrimović, diplomirani istoričar umetnosti, školovani prerađivač mleka (sirar – Cheese Artist) i školovani kulinarski tehničar.
Gosti su bili, a bili su i ocenjivani
- Mlekara Petrov
- Farma Ranilović
- Verica Godjevac
Tokom interesantnog interaktivnog pokaznog i studijskog ocenjivanja, svi sirevi su dobili odlične ocene, što je velika pohvala i podstrek za još veći napredak i iskorak u kvalitetu njihovim proizvođačima.
Tokom radionice, po prvi put je prezentovan domaći sir gorgonzola, Farme Ranilović, izuzetnog kvaliteta!
Domaćin panela je bio: Miodrag Ilić, predsednik Udruženja Testival.
#TESTIVAL #TESTIVAL2020
TESTIVAL #2: radionica Kako se ocenjuje kvalitet sira? (VIDEO)
#Farma Ranilović#kako se ocenjuje kvalitet sira#Miodrag Ilić#Mlekara Petrov#Snežana Đuričin Kuštrimović#Testival#TESTIVAL #2#Testival 2020#Verica Gođevac