Naslovna
TESTIVAL
Demonstratori
Izlagači
Savet TESTIVALA
Ulaznice
PRIJAVITE SE!
Izlagači – prijava
Sponzori – prijava
Program
TESTIVAL #1
TESTIVAL #2
Poznati na TESTIVALU
U medijima
TESTIVAL #1 u medijima
TESTIVAL #3 u medijima
Partneri
Vesti
Galerija
Recent Posts
TESTIVAL u gostima kod Turističke organizacije Opštine Ražanj
Apr 29, 2022
TESTIVAL #2: radionica Kako se pravi pita savijača?
Apr 26, 2022
TESTIVAL #2: radionica Kako se ocenjuje kvalitet sira?
Apr 26, 2022
Connect to Us
Naslovna
TESTIVAL
Demonstratori
Izlagači
Savet TESTIVALA
Ulaznice
PRIJAVITE SE!
Izlagači – prijava
Sponzori – prijava
Poznati na TESTIVALU
Program
TESTIVAL #1
TESTIVAL #2
U medijima
TESTIVAL #1 u medijima
TESTIVAL #3 u medijima
Partneri
Vesti
Galerija
Galerija fotografija Testival 2020., Beograd
29.02.2020.
Svečano otvaranje
Metro HoReCa centar uz pomoć JCC, radionica: Testenine kao zdrava hrana
Testival 2020 i Recepti i Kuvar online: izbor najboljeg domaćeg tradicionalnog recepta
Radionica: Najtradicionalnija jela pripremana najmodernijom tehnologijom – Kačamak Experience, Dragan Đorđević CHO AAH!
Predavanje: Gnocco – majka svih testa (istorija italijanske paste), Snežana Đuričin Kuštrimović
Predavanje: Uparivanje tradicionalne hrane i tradicionalnih vina Srbije, Zoran Dragoljević Žorž
Radionica: Inkluzivna radionica domaće testenine, Dejan Ilić
01.03.2020.
Poslastice sa METRO Chef Manitoba brašnom
Radionica Hand made testenine, Pasta Marco Polo, Nemanja Đukanović
Uparivanje hrane i vina, Dragan Mijailović, vinarija Trilogija
TESTIVAL 2020: Nematerijalna kulturna baština Vojvodine – cipovka, hleb koji se smeje na mesec, Dimitrije Vujadinović
Radionica zanatske izrade testenine, Kosta Jordanovski, Kings Shop
Proglašenje najboljeg proizvoda i najboljeg izlagača
Najbolji proizvod: testenina od heljde, Volim dobro u ljudima
Najbolji izlagač: Pasta Marco Polo