2. dan – TESTIVAL #5, Dom omladine Beograda, Makedonska 22.
Recent Posts
Connect to Us
2. dan – TESTIVAL #5, Dom omladine Beograda, Makedonska 22.
Metro HoReCa – da li možete bez Bu-Re-Ka? Orijentalne poslastice od vučenih kora deo su i naše tradicije. Radionica će se baviti tradicionalnom tehnikom pripreme i posebnošću ovih slatkih delikatesa koji su dugogodišnji pratilac većine prazničnih trpeza.
Hoff & chef Vlajko Pešić – Chef Vlajko Pešić priprema pite sa punjenjem od aronije.
Burek ili pita, pitanje je sad? – slane verzije (poklon za posetioce Candy mikrotalasna rerna CMW20TNMB).
Chef Milijan Stojanić, počasni doktor gastro nauka Evropske unije, govoriće o tome kako se pripremaju tradicionalne pite. Ljiljana Krtinić, diplomirani dizajner, član ULUS-a i UPIDIV-a.
DISKUSIONI PANEL: ZDRAVA HRANA? Moderator Uroš Bogdanović, učesnici: asistent msc Dragan Vukolić, Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje; chef Milijan Stojanić, počasni doktor gastro nauka Evropske unije, Dragana Popov, strukovni menadžer u hotelijerstu.
Svečano zatvaranje – proglašenje najboljih izlagača i izvlačenje dobitnika velikog poklona CANDY frižider CCE 7T618EX.