Dragin kulen i kobasica
Dragin kulen i kobasica – naime, mi smo mala porodična firma koja postoji svega godinu dana (ali sa dugogodišnjim iskustvom u sušenju mesa).
Nastali smo kao hobi koji se pretvorio u biznis. Naš glavni majstor Dragan Ćasić, inače strastveni lovac, došao je na ideju da otvorimo preduzetničku radnju koja će se izdvajati od ostalih na tržištu po kvalitetu. I to je naš moto, kao i cilj. Da mušterije budu zadovoljne kvalitetom i uslugom, jer su nam oni na prvom mestu.
Takođe bih izdvojila da su naši proizvodi 100 % prirodni, što znači da nema veštačkih boja i aditiva.
Poreklom smo iz Slavonije, a Slavonci su poznati kao veliki gurmani koji uživaju u hrani i piću.
Za sada imamo, lovačku kobasicu (od divlje svinje i jelena) Svežu( dimi se do 4 dana, onda je spremna za konzumiranje-pečenje) i suvu, KULEN U KATI i ravni kulen, pečenica, suvi vrat, slanina.
U planu nam je da u narednon periodu napravimo i PREMIUM KULEN koji će biti nešto specijalno po recepturi čuvanoj godinama.
Proizvode pravimo isključivo od svinja koje kupujemo od nama poznatih poljoprivrednika koji ih hrane sa žirom.
Dragin Kulen i Kobasica
Vladike Frušića bb, 22000 Sremska Mitrovica