Taština kuhinja
Taština kuhinja, vlasnika Dejan Stambolića, voćara iz Ražnja, koji je sa svojom porodicom odlučio da stvara tradiciju.
Pre Dejana, niko se u njegovoj porodici nije bavio poljoprivredom. Odlučan u tome da nema pravo na neuspeh, u startu je rešio da ne prodaje voće, kao proizvod, već da svo voće koje proizvede na porodičnoj plantaži ide u preradu. U svoju kalkulaciju je uvrstio mnoga iskustva prijatelja, poznanika, kolega. Sve je govorilo da u slučaju da prodaje samo voće, zarada odlazi na drugu stranu. Zbog toga je kreirao porodični brend prerade voća, koji će biti prepoznat u svakom smislu, a naročito po organskoj proizvodnji i kvalitetu.
Taština kuhinja – zbog toga što je njegova tašta šef recepture i proizvodnje. A sam naziv brenda odjekuje tržištem Srbije, sve jače i jače. Svaki proizvod, teglica, flašica, etiketa, pažljivo su odabirani. Analizirani su svi mogući pozitivni i negativni efekti. Njegovu porodicu i njega, pokreće strast i ona pobeđuje sve, čak i moguće neuspehe na tržištu. Njihovi proizvodi plene ukusom, kvalitetom, a svakoga ko ih proba, neumitno vraćaju u mladost, u doba kada je organska proizvodnja, bila nešto podrazumevano.