Izlagači Festival Testival 2021 #3, jesen

Spisak izlagača

Spisak izlagača po redosledu prijavljivanja

Umami je radnja za proizvodnju specijaliteta od rezanog i sušenog testa i specijalnih vrsta hleba, u proizvodnji koja počiva na obradi rukama od kvalitetnih sirovina.

UG Stepanov - logo

Poljoprivredno gazdinstvo porodice Stepanov se nalazi na severu Banata, u Kikindi. Ponosno nastavljajući vekovnu porodičnu tradiciju povrtarske i voćarske proizvodnje, plodove sa naših njiva i voćnjaka već više od dvadeset godina plasiramo i u formi hladno ceđenih ulja, brašna i putera. Postali smo prepoznatljivi po njima.

VoLim dobro u ljudima je brend domaće hrane i pića koji razvija kompanija ES Komerc.  U okviru svojih proizvodnih pogona vršimo toplu preradu (proizvodimo sokove i džemove), zatim  testenine, pite i druge srodne proizvode.

Rada Bogojev, hleb od prirodnog kvasca. U ponudi imam više vrsta hleba: beli, raženi, integralni, spelta, kukuruzni, heljdin, tost i beli hleb sa sirom i maslinama. Za izradu hleba koristim organska brašna sa Sretenovića vodenice.

Nebesa, puter i pesto – Sandra Popović.

Porodična vinarija Stanimirović – vinarija iz Jabuke, pored Pančeva, ima vanserijsko vino, poput Merlot Barrigue ili Cabernet-a, gusta, snažna, suva vina. Osim ovih, proizvode i vina: Sauvignon Blanc, Muskat otonel, ali i krajnje neobičan Bermet.

BioMarni je zelena platforma za stvaranje prirodnih i hranljivih proizvoda koji pomažu održavanju zdravog načina života. To je mlada porodična firma sa jasnom vizijom. Svoju viziju ostvarujemo poštujući tri osnovna principa: kvalitet proizvoda, zaštita životne sredine i uključivanje lokalne zajednice.

Turistička organizacija opštine Ražanj će tokom Festivala Testival 2021 u Beogradu, predstaviti celokupnu gastro ponudu malih, zanatskih proizvođača i gazdinstava. To je najmlađa turistička organizacija na jugu Srbije, na čijem je čelu direktorka Milena Janković.

DEJANA KOKOTOVIĆ

Dejana Kokotović, tartovi po francuskoj recepturi.

LJUBINKA RANĐELOVIĆ

Ljubinka Ranđelović, Baš baš domaći kolači.

Kifla, PG Lazarević, domaći sezonski proizvodi, sokovi, džemovi,

Univerzitet u Kragujevcu – Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji

Domaći sapuni spremljeni s ljubavlju! Aleksandar Krstić.

Marco Polo testenine, proizvodnja domaće testenine i soseva.

Turistička organizacija grada Vranja je počasni gost TESTIVALA i predstaviće se pravljenjem samse, unikatne pite iz vranjskog kraja koja je vrlo jednostavna, a koja pruža obilje čulnog doživljaja. Svako dobro jelo prati dobar desert pa će se u delu poslatica naći tradicionalni kolač tatlije (brdarice) i crvenci koji će ispratiti promociju nekog vina iz vranjskog kraja. Pored alkoholnih napitaka, biće izloženi pojedini pčelinji proizvodi i prirodni proizvodi koji se prave u manastirima vranjskog kraja.

Kings Shop koradžijsku radnju za proizvodnju kora osnovao je Filip Arsenović 1925. godine u Beogradu, na uglu 29. novembra i Cetinjske ulice.

Wai Wai instant nudle su svetski poznat brend instant nudli

Kupinovo vino

Naše kiflice i slani proizvodi su bez aditiva i veštačkih konzervanasa stvoreni da se konzumiraju odmah.

Sretenovića vodenica i valjarica – organska proizvodnja: heljdino brašno, speltino brašno, ovseno brašno, ražano brašno, ječmeno brašno, kukuruzno brašno: crveno, žuto, belo i šareno.