Izlagači Festival TESTIVAL 2020, jesen

Izlagači

Spisak izlagača TESTIVAL #2

Spisak izlagača po redosledu prijavljivanja.

Na prodajnoj izložbi će učestvovati preko 20 izlagača zanatskih i tradicionalnih proizvoda, koji će konkurisati za dve vredne nagrade:

– NAJBOLJI TESTIVAL BREND – Najbolji izlagač TESTIVAL 2020 #2

–  NAJBOLJI TESTIVAL PROIZVOD – Najbolji proizvod TESTIVAL 2020 #2.

Plodovi netaknute Prirode, odgajeni, sačuvani i brižljivo pripremljeni, putuju do vaših trpeza, praćeni pažnjom i ljubavlju vlasnika Gazdinstva Živković.

Umami je radnja za proizvodnju specijaliteta od rezanog i sušenog testa i specijalnih vrsta hleba, u proizvodnji koja počiva na obradi rukama od kvalitetnih sirovina.

Organska proizvodnja (sertifikovana) integralnog brašna nastalog mlevenjem celog zrna na vodeničkm kamenu, sa tradicijom dugom preko dve stotine godina.  Heljdino brašno, speltino brašno, ovseno brašno, ražano brašno, ječmeno brašno, kukuruzno brašno: crveno, žuto, belo i šareno.

Udruženje Festival testa, testenine i hleba Testival

Wi-Fi pite (pite savijače) sa sirom, krompirom… Salčići i ostali stari, tradicionalni proizvodi.

Sveža ručno pravljena testenina od durum brašna.

 

Tupperware proizvodi – revolucija u čuvanju hrane.

Prva ruska kuhinja, tradicionalna ruska hrana: peljmeni, vareniki, blini (palačinke), kotleti,  čebupeli…

Turstička organizacija Ražanj će predstaviti kompletnu etno-gastro ponudu svoje opštine

Žigon je porodično preduzetništvo gde negujemo tradicuju uzgajanja maline još od 1970. godine. Naše maline uzgajamo u selu Visoka, opština Arilje, na 1.100 m nadmorske visine.

U želji da deo tradicije i istorije našeg kraja sačuvamo, da se kulturno istorijsko nasleđe ovog podneblja ne prepusti zaboravu, a tradicionalni specijaliteti opet ožive, kreirali smo brend VoLim dobro u ljudima.

Mons Produkt, je farma alpskih koza sa mljekarom za preradu kozjeg mlijeka i proizvodnju mliječnihproizvoda vrhunske kvalitete.

Zamisli da svojim rukama umesiš slavski kolač i ukrasiš ga mojim gotovim ukrasima od testa.

Zovem se Rada Bogojev, bavim se izradom hleba od prirodnog kvasca (sourdough).

Izrada i prodaja domaćih sapuna od prirodnih sastojaka.

TAIN – vojnički hleb

Porodična vinarija Stanimirović

Ljubinka Ranđelović

Ljubinka Ranđelović, sitni kolači

Dejana Kokotović, sitni kolači

Somborski langoš

Štrudle i ostali vojvođanski kolači.

Posvećenost kvalitetu i očuvanju izvornih osobina sirovina doprinela je da ČEKOVIĆ mlin postane prepoznatljiva marka visoko kvalitetnog brašna.

Gordana Glišić

Domaći hleb iz furune.