Galerija fotografija Testival 2020., Beograd

29.02.2020.

Svečano otvaranje

Metro HoReCa centar uz pomoć JCC, radionica: Testenine kao zdrava hrana

Testival 2020 i Recepti i Kuvar online: izbor najboljeg domaćeg tradicionalnog recepta

Radionica: Najtradicionalnija jela pripremana najmodernijom tehnologijom – Kačamak Experience, Dragan Đorđević CHO AAH!

Predavanje: Gnocco – majka svih testa (istorija italijanske paste), Snežana Đuričin Kuštrimović

Predavanje: Uparivanje tradicionalne hrane i tradicionalnih vina Srbije, Zoran Dragoljević Žorž

Radionica: Inkluzivna radionica domaće testenine, Dejan Ilić

01.03.2020.

Poslastice sa METRO Chef Manitoba brašnom

Radionica Hand made testenine, Pasta Marco Polo, Nemanja Đukanović

Uparivanje hrane i vina, Dragan Mijailović, vinarija Trilogija

TESTIVAL 2020: Nematerijalna kulturna baština Vojvodine – cipovka, hleb koji se smeje na mesec, Dimitrije Vujadinović

Radionica zanatske izrade testenine, Kosta Jordanovski, Kings Shop

Proglašenje najboljeg proizvoda i najboljeg izlagača

Najbolji proizvod: testenina od heljde, Volim dobro u ljudima

Najbolji izlagač: Pasta Marco Polo